Cetti, den oberoende marknadsledaren inom bostadstransaktioner


I en bransch där förtroende och tillförlitlighet är avgörande, står Cetti stark som den ledande och enda oberoende aktören på marknaden för bostadstransaktioner i Sverige. Med ett imponerande track record och enastående nätverk av användare fortsätter Cetti att vara en pålitlig partner för både mäklare och banker.

Marknadsledare

Cetti är inte bara en av de största aktörerna på marknaden – de är marknadsledande. Som den enda oberoende aktören har Cetti positionerat sig som en pålitlig partner för alla inblandade parter i bostadsaffärer.

Imponerande transaktionsvolym

Med över 85 000 hanterade transaktioner är det tydligt att Cetti är en av de mest aktiva spelarna på marknaden. Cetti hanterar mer än 25% av alla bostadstransaktioner i Sverige, vilket visar på bred erfarenhet och kompetens inom området.

Stort mäklarnätverk

Mer än 3200 mäklare använder Cettis tjänster idag, vilket inkluderar över 700 mäklarhus. Cettis innovativa lösningar integreras direkt i mäklarsystemen, vilket underlättar mäklarnas arbete och effektiviserar bostadsaffärer över hela landet.

Stark bankanknytning

Med sex anslutna banker, varav fem använder plattformen fullt ut och en i pilotfas, täcker Cetti över 60% av alla nya bolån i Sverige. Denna imponerande anslutning till den finansiella sektorn är ett tecken på förtroendet och tilliten som branschen har för Cettis tjänster.

Brett produktutbud

Med åtta egenutvecklade tjänster erbjuder Cetti skräddarsydda lösningar för både mäklare och banker. Deras abonnemangsbaserade paket möter behoven hos olika aktörer i branschen och bidrar till att effektivisera och förbättra bostadstransaktioner.

I en tid där tillförlitlighet och trygghet är avgörande för bostadsaffärer, fortsätter Cetti att vara i framkant. Med sitt omfattande nätverk, imponerande transaktionsvolym och mångsidiga tjänsteutbud är de den självklara partnern för alla som vill göra transparenta och smidiga bostadsaffärer i Sverige.

Uppsala februari 2024