Upptäck Cettis nya sigill – Symbolen för transparenta och smarta bostadsaffärer

En viktig del av Cettis nya varumärkesplattform är sigillets nya utseende. Vårt nya sigill är inte bara en visuell förnyelse utan en symbol för ökad transparens och säkerhet i bostadsaffärer.

Sigillet i sig är en grafisk representation av Cettis nya varumärkesidentitet. Med ett hustak som vridits till ett checkmark förmedlar det inte bara Cettis engagemang för bostadsmarknaden utan också dess roll att verifiera bostadsaffärer.

I linje med det nya varumärket har Cetti valt att leka med transparens i utformningen av det nya sigillet. Nu kommer sigillet inte bara att vara en märkning av Cetti utan också ett tydligt tecken på att en bostadsförsäljning är försedd med identifierade budgivare och som har möjlighet att verifiera sin finansiering. Detta är ett betydelsefullt steg som lägger till en ny dimension av öppenhet och tillförlitlighet i bostadsmarknaden.

För både köpare och säljare innebär detta nya sigill en möjlighet att genomföra sina affärer med ökad trygghet och förtroende. Genom att hålla utkik efter Cettis nya sigill i bostadsannonser kan bostadsspekulanter vara säker på att man är på väg mot en transparent och smidig bostadsaffär.

Så nästa gång du bläddrar igenom bostadsannonser, håll utkik efter Cettis nya sigill. Det är mer än bara en symbol – det är en garanti för en smidig och transparent bostadsaffär för alla inblandade parter.

Uppsala februari 2024