För mäklare

En modern bostadsaffär som är transparent & smidig för alla parter.

Med Cettis tjänster kan ni göra fler och smidigare affärer. Detta tack vare en direktkoppling till bankerna, och tillgång till en rad smarta och interaktiva funktioner som vässar ert erbjudande, både mot säljare och köpare.

Annonseras 2024

Annonseras 2024

Annonseras 2024

Annonseras 2024

Annonseras 2024

Annonseras 2024

Annonseras 2024

Annonseras 2024

Annonseras 2024

Annonseras 2024

Tjänster för mäklare

Cettis tjänster som guidar era kunder säkert genom sin bostadsresa.

Fördelar

Fördelar med att använda Cettis tjänst för dig som mäklare.

Snabbare besked

Vid budgivning kan spekulanter verifiera sin finansiering snabbt och direkt via sin bank. Informationen går direkt in i mäklarsystemen. Det tar bort ett osäkerhetsmoment och gör att du som mäklare snabbare kan erbjuda köpklara spekulanter till dina kunder. Anslutna banker godkänner bostadsaffärer inför avtal på under tre timmar.

Integrerat i mäklarsystemen

Cetti är fullt integrerat i de ledande mäklarsystemen. Ni behöver därför inte använda nya system eller lägga till något. Det gör att ni snabbt kan komma i gång och dra nytta av alla fördelar.

Digispekt

Med Digispekt kan ni bjuda både säljare och köpare på en modern, digital upplevelse, som helt ersätter pappersprospektet. Ni kan t.ex. jobba med bildspel, göra ändringar efter publicering och göra specifik information tillgänglig endast för identifierade spekulanter. I Digispektet finns också smarta interaktiva funktioner som underlättar uppföljning efter visning samt hantering inför och efter avtal.

Incheckning med OneQR

En innovation som löser all administration kring ankomstregistrering vid visningar. OneQR stödjer både ankomstregistrering av förhandsbokade spekulanter samt hanterar nyregistrering av oanmälda spekulanter sömlöst med mäklarsystemet. OneQR bygger på geopositionering så ni behöver endast en kod för hela kedjan och slipper strul med många unika koder.

Cetti-märkningen

Cetti-märkningen innebär att alla spekulanter kommer att vara legitimerade, både vid visning och budgivning. Tack vare det slipper du strul med svårlästa intresselistor och har kompletta och korrekta uppgifter till spekulanterna redan från början. Genom att vi kan verifiera lånelöften blir även budgivningsprocessen smidigare, vilket förenklar ditt arbete som mäklare. Cetti-märkningen är dessutom en kvalitetsstämpel i er objektsannonsering.

"Bostadsspekulanter begär nu identifiering innan budgivning. Samarbetet med Cetti skapar en smidig och trygg köpupplevelse – våra bostadspekulanter känner sig mer engagerade."

Erik Jonasson

Strand Mäkleri

"Bostadsspekulanter begär nu identifiering innan budgivning. Samarbetet med Cetti skapar en smidig och trygg köpupplevelse – våra bostadspekulanter känner sig mer engagerade."

Erik Jonasson

Strand Mäkleri

"Cettis tjänster ökar transparensen och tryggheten på bostadsmarknaden för alla – både för den som säljer och den som köper."

Ingegärd Carlson

Tf VD Mäklarhuset

"Osäkerhet kring budgivning är något som ofta skapar stress och oro hos många. Genom samarbetet med Cetti ser vi en möjlighet att bidra till en tryggare, säkrare och tydligare budgivningsprocess. Tjänsten ökar transparensen på bostadsmarknaden och tryggheten för både säljare och köpare."

Erik Wikander

vVD Svensk Fastighetsförmedling

Frågor och svar

FAQ

Mäklaren bjuder in de som ska kunna placera bud i en Verifierad budgivning och därefter identifierar sig budgivaren med BankID i samband med att ett bud placeras.

Det framgår tydligt för såväl mäklaren i mäklarsystemet som för budgivaren i budgivningen att finansieringen är verifierad av bank.

Senaste nyheter

Mäklare

Därför ska du be om Verifierad budgivning

May 17, 2024

Cetti

Brödernas bostadstjänst gasar på sval marknad

Mar 6, 2024

Mäklare

Cetti förenklar bostadasffären

Mar 4, 2024

Boka ett samtal

Skriv in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att berätta mer om våra mäklartjänster.

Tack! Vi har tagit emot din kontaktförfrågan.
Något gick gel när formuläret skulle skickas.